Klä dig snyggt på vintern

Damer och herrar promenerar på modevisningarnas catwalk, visar upp möjligheter för kommande mode. Många frågar sig: Är det där verkligen något för mig? Kanske inte direkt men dock indirekt. Tillverkarna inspireras och i någon form kommer det till nya kreationer inom flera klädområden. Men finns där någonsin välväxta och överviktiga personer som visar upp kläder på någon catwalk? Endast i blygsam skala och inget på de kända visningarna. Dock vill även storvuxna män klä sig snyggt och kanske också följa modet i någon mån. Kläder för överviktiga som är tillgängliga i nätets butiker följer sortimentet för alla storlekar och frågan är då om ”vanliga” storlekar passar även större män?

Att då och då titta in på klädsajter eller modevisningar på tv kan ge lite inspiration inför förestående inköp och även välväxta kan hämta inspiration. Varför inte i en shop som tillhandahåller större storlekar som med stort utbud av snygga och trendiga kläder för överviktiga? Man måste då försöka se sig själv i de olika plaggen och eftersom jackor och rockar blir särskilt framträdande blir det extra bra om den ser trevlig ut påtagen. Då känns det tryggt att veta att bland annat nätbutiken Motley Denim har ett stort utbud av både färger, modeller och olika plagg. De specialiserar sig på att plocka fram moderiktiga plagg till medvetna män.

Vilka färger och mönster blir gällande för vintern? Vi kan lugnt sitta i stolen eller soffan och med hjälp av dator eller smartphone ta oss in i på Motley Denim för att ta reda på svaret. Säkraste korten för stora män är naturligtvis mörkare enfärgat. Det kan vara i det flesta färger, men varför inte våga prova något nytt? Marinblått istället för svart eller kanske vinrött? Man kan gärna, om plånboken så tillåter, ha flera rockar eller jackor att växla med. Det är bra att ha en jacka eller rock för vardag och för fest. Du vet väl att glada färger höjer humöret?